2022. augusztus 26., péntek

Gitár tanulás kezdőknek - könyv




Gitár tanulás kezdőknek - könyv





Könyv - Gitár tanulás kezdőknek

Amint azt már említettük a Gitár tanulás otthon kezdőknek és a Hogyan tanuljunk meg gitározni otthon című írásainkban rendkívül fontos, hogy milyen tananyagot használsz a gitár tanulás folyamatában. A különböző forrásokból össze kapkodott rész-tananyagok kevésbé hatásosak. Legyenek ezek kiegészítő elemei a gitár tanulás tananyagának. Végezz egy kutatást, gondosan elemezd, hogy milyen alternatívák állnak a rendelkezésedre és egy alapos átgondolás után válaszd ki az igényeidhez legjobban igazodó tananyagot! 

Guitar chords for beginners

Törekedj olyat választani, amelynek segítségével lépésről - lépésre tudsz fejlődni és amelyben egy helyen minden fontos információt megtalálsz, amire egy kezdőnek szüksége van. Ez lehet egy könyv, vagy ebben a digitális világban hasznosabbnak tekintett e - könyv.

Ebben a cikkben egy olyan e - könyvet szeretnék bemutatni, amely teljesíti a fent említett szempontokat, és amely minden kezdő számára megkönnyíti, sőt lerövidíti a gitár tanulás folyamatát:

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
E - könyv: Tanulj meg gitározni 50 nap alatt

A könyv összeállítása során arra helyeztük a hangsúlyt, hogy a kezdő gitárosok igényeihez szabjuk annak tartalmát. Figyelembe vettük a progresszivitás alapelvét és úgy alakítottuk ki a könyv struktúráját, hogy a könnyebb gyakorlatoktól fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. A könyv minden olyan kezdő számára ajánlott, aki a gitár tanulásban eredményesen, rövid idő alatt szeretne kézzel fogható fejlődést felmutatni. Lássuk a könyv részletes ismertetőjét.

Gitár tanulás kezdőknek, e - könyv:
Gitárzseni - Tanulj meg gitározni 50 nap alatt!

E - könyvről lévén szó könnyen letöltheted, nem kell a szállítással és egyéb költségekkel számolnod. Fizetés után azonnal letöltheted (Pay Pal és Google Play Könyvek letöltés esetében), vagy egy pár óra után megkaphatod (revolut-os fizetés esetében) az e - könyvet. Biztosra veheted, hogy ennél olcsóbb gitár tanulással kapcsolatos könyvet nem fogsz találni:


Könyv lETÖLTÉSE


Az alábbiakban meggyőződhetsz arról, hogy ez az e - könyvet tényleg neked való. Hogy miért? Olvasd el az alábbi szempontokat:

1. Érthető, illusztrációkkal ellátott elméleti felvezető

A gyakorlati tudás elsajátításához szükség van egy elméleti alapra. Ez minden területen így van. Könyvünkben a kezdő számára érthető módon, tömören dolgoztuk ki a gitár tanuláshoz elengedhetetlen elméleti alapokat. Csak azok az információk szerepelnek, amelyek létfontosságúak, ennek köszönhetően gyorsan, rövid idő alatt megérted a gitár működésének alapelveit. Az alábbi képen a könyv tartalomjegyzékét láthatod:

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Könyv: Gitártanulás kezdőknek - tartalomjegyzék

2. 200 népszerű magyar sláger gitár akkordjai

A slágerek a legegyszerűbb hangnembe vannak transzponálva, vagyis olyan hangnembe, amelyben a kezdők számára is egyszerű akkordokkal lehet játszani a dalt. A gitár kotta alatt mutatjuk azt is, hogy a gitár nyakán hová kell felhelyezni a capot, annak érdekében, hogy az akkordok az eredeti hangnembe kerüljenek. Ugyanakkor természetesen az eredeti hangnem akkordjai is fel vannak tüntetve minden dal esetében. Ez a gitáros könyv egyedi ebből a szempontból.

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
A "csavard fel a szőnyeget" akkordjai az e - könyvben

3. Képes illusztrációk az akkordokról közvetlenül a dal mellett

Kezdőknek hatalmas segítség a gitár tanulásban. Nem kell külön kikeresni a dalban szereplő akkordokat, hiszen közvetlenül a dal mellett megtalálod a gitár akkord képes illusztrációját. Itt mutatjuk, hogy mely húrokat melyik érintőnél kell fogni és hogyan. Egy ilyen illusztrációt látsz az alábbi képen (E dúr):

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Az E dúr képes illusztrációja a gitár könyvben

4. A kották nehézségi fokozatokba vannak csoportosítva

201 dalból és 5 nehézségi fokozatból áll a könyv: Kezdő, közép-kezdő, közép, közép-haladó és haladó szint. A fokozatok csillagokkal vannak jelölve, így segítve a gitár tanulást minden kezdő gitáros számára.

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Gitár tanulás, könyv: Haladó szint

5. Egyszerű kezelhetőség a könyv használata során

Ez a gitár könyv ebben is egyedi. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kezdőknek megkönnyítsük a dolgát a gitár tanulás idején. A gitár könyv PDF formátumban tölthető le. Ennek a formátumnak minden előnyét kiaknáztuk az egyszerű kezelhetőség és a kezdő tanuló kényelme érdekében. A könyv elején található táblázatos formában a gitár kották jegyzéke:

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Gitár kották jegyzéke a könyvben

Itt a dalra kattintva megnyitható a dal gitár kottája (akkordjai), ugyanakkor a kotta végén található sárga nyílra kattintva vissza lehet ugrani a fenti gyűjtő táblázatra. Nem kell végig görgetni az egész könyvön, könnyen navigálhatsz a gitár dalok között..

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Könyv - gitár tanulás kezdőknek: könnyű kezelhetőség

6. Digitális könyv formátum (PDF)

Amint már említettük a gitár könyv PDF formátumban tölthető le. És hogy ez miért előnyös? Több szempontból is: könnyen kezelhető, nem használódik el, nem lesz szamárfül rajta. És még egy dolog: egy népesebb társaságban kivetítheted vászonra, vagy csak simán a falra a dalt, így te látod a gitár akkordokat, a többiek a dal szövegét és máris indulhat a baráti gitárest.

Gitár tanulás kezdőknek - könyv
Kivetíthető gitár könyv kezdőknek

Az E - könyv hasznos segítséget nyújt a kezdőknek a gitár tanulás során, töltsétek le és használjátok egészséggel. Ha kérdésed van a könyvvel kapcsolatban felteheted a következő E-mail címen: magyargitartab@gmail.com .

Gitár tanulás - minden amit tudni kell róla

Gitár tanulás kezdőknek - könyv

Magyar Gitártab - 2022 szeptember



Nincsenek megjegyzések :